Aanbod

Niets lastiger dan als creatief ondernemer je eigen talent verkopen. Wat is de waarde? Hoe start je met verkopen? Hoe zorg je voor klanten?

In de masterclass 'interieurfotografie', leer je je talent te durven verkopen door middel van goed beeldmateriaal. Verkopen ja. Niets om je voor te schamen, want met jouw talent, kun je talloze anderen blij maken!

NEW

MASTERCLASS
INTERIEUR
FOTOGRAFIE

1:1 strategie sessie

fundering voor je business

lightroom preset kanso

In één klik nabewerken

details

€19,-

€19,-

€1999,-

"Muk heeft zo ontzettend veel waardevolle informatie gedeeld"

Ik had in eerste instantie niet echt een idee bij wat ik moest verwachten van de cursus. Na de eerste cursusdag wist ik al zeker dat het een top cursus zou worden. Muk heeft zo ontzettend veel waardevolle informatie gedeeld die je ook direct kan toepassen. Ik zie nu al dat ik beter fotografeer en ik snap ook meer van de nabewerking. Deze cursus was het echt meer dan waard!!

RUTH

"Dit is gewoon een complete opleiding"

Geweldig! Ik als beginner maak na 5 weken foto's waar mensen van zeggen dat het zo in een blad als VTwonen zou kunnen staan. 

Daarnaast zijn de sessies mega inspirerend en Muk is een geweldige mentor. Het is je geld dubbel en dwars waard en nog wel meer dan dat! Een dikke aanrader.

Karlijn